Direct contact? Bel: 036 - 533 27 46

Home > Kennismaken

Kennismaken

Nieuwsgierig naar ons onderwijs? En wilt u graag kennismaken? Dat kan! 
U bent van harte welkom bij onze basisschool De Ichthus voor een oriënterend gesprek*. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze uitgangspunten en de visie van de school en is er volop ruimte voor al uw vragen. 
Mocht u na het oriënterend gesprek nog meer willen weten van onze school? Dan plannen we samen online afspraak in (via Microsoft teams) en is het mogelijk een rondleiding na schooltijd in te plannen zodat u een kijkje kunt nemen in onze school. 

Mocht u vervolgens uw kind willen aanmelden dan ontvangt u van ons een aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u inleveren op school. Binnen een week na ontvangt nemen wij contact met u op voor een intakegesprek en bespreken we samen de ontwikkeling van uw kind. Zo weten wij bij plaatsing wat uw kind nodig heeft om verder te groeien in zijn/haar ontwikkeling. 

*I.v.m. de huidige maatregelen is organiseren wij op dit moment geen kennismakingsbijeenkomsten en rondleidingen (tijdens schooltijd). Het oriënterend gesprek vindt telefonisch plaats. 

Afspraak maken/ kennismaken

Neem dan contact op met ons. De Ichthus is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur – 14.00 uur op 036 - 533 27 46. 
Of vul ons contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactformulier