Direct contact? Bel: 036 - 533 27 46

Home>Kennismaken

Kennismaken

Nieuwsgierig naar ons onderwijs? En wilt u graag kennismaken? Dat kan! 
U bent van harte welkom bij onze basisschool De Ichthus voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over onze uitgangspunten en de visie van de school en is er volop ruimte voor al uw vragen. Aansluitend laten wij u graag de school zien.

Mocht u vervolgens uw kind willen aanmelden dan ontvangt u van ons een aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u inleveren op school. Vervolgens zulen wij contact opnemen met de voorschoolse voorzieningen zoals een KDV of een peuterspeelzaal. Indien uw kind van een andere school komt, zullen wij altijd de huidige school contacten voor nadere gegevens omtrent de voortgang en eventuele extra onderwijsbehoeften van uw kind. Wij mogen tien weken de tijd nemen om de nodige informatie vanuit andere scholen/instanties te verzamelen. Bij een verhuizing is het daarom verstandig hier rekening mee te houden, zodat uw kind zo spoedig mogelijk kan starten.

Voor kleuters raden wij u aan om uw kind met 3,5 jaar in te schrijven. Dit mede vanwege bovenstaande uitleg.

Na de inschrijving zal de desbetreffende leerkracht contact met u opnemen voor een intake en een nadere kennismaking. Kinderen, die bij de kleuters instromen, zullen ongeveer een maand voor aanvang worden uitgenodigd voor een wenmoment op school. Zij-instromers vanuit andere scholen worden uitgenodigd door de leerkracht nadat de directie goedkeuring aan inschrijving heeft gegeven. 

Leerlingen kunnen pas na een intake starten.

Afspraak maken/ kennismaken?

Neem dan contact op met ons. De Ichthus is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur – 16.00 uur op 036 - 533 27 46. 
Of vult u ons contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactformulier