P.C.B. De Ichthus
Rijnweg 10
1316 EP Almere

Tel: 036 5332746
E-mail: dir.ichthus@prisma-almere.nl
Op De Ichthus is de overblijf geprofessionaliseerd. Bubbels, onze vaste partner voor de buitenschoolse opvang, vindt het belangrijk dat u als ouder uw kind met een gerust gevoel op school achterlaat voor de middagpauze. 

Vaste groep, vast gezicht
De kinderen worden onderverdeeld in 3 groepen waarbij iedere groep zijn vaste leidster(s) krijgt.Een vast gezicht draagt bij aan het veiligheidsgevoel van kinderen waardoor er een band opgebouwdkan worden tussen de medewerker en de kinderen.

Lunchen
Wij vragen u uw kind(eren) een gezonde lunch mee te geven.Wij bieden ieder kind een beker water aan maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kinddrinken mee te geven.De kinderen en hun leidster(s) zullen gezamenlijk lunchen in een ontspannen setting.

Activiteiten
Na de lunch wordt de kinderen een activiteit aangeboden.Dit kan zijn een spel- of knutsel activiteit of buiten spelen.Om de veiligheid en rust te bewaren is er voor gekozen om activiteiten per groep aan te bieden.Dit houdt onder andere in dat de kinderen niet allemaal tegelijkertijd buiten spelen.

Inschrijven en aanmelden
Wanneer u uw kind inschrijft voor vaste dagen per week, staat hij/zij vast op de lijst en hoeft u uw kind
niet meer aan te melden.U vindt het inschrijfformulier bij de ingang van de school. Wij vragen u het inschrijfformulier ook in te vullen als u incidenteel gebruik wilt maken van de TSO.

Incidentele TSO
Het kan natuurlijk voorkomen dat u in principe nooit gebruik maakt van de TSO, maar er toch eenkeertje TSO nodig is.Aanmelden voor incidentele opvang tijdens de TSO is mogelijk tot 10.00 uur op de betreffende dag.U meldt uw kind aan door een email te sturen naar nervin@bso-bubbels.nl.De betaling kunt u doen door het gepaste bedrag van €3,50 in een envelop in de grijze brievenbus bijde hoofdingang te doen. Schrijf op de envelop a.u.b. de naam van uw kind.

Zonder aanmelding en betaling vooraf is er geen TSO mogelijk.